Elhelyezkedés

Otthonunk Budapesttől 20 km-re fekszik, az M7-es autópályáról is könnyen megközelíthető. Kisvárosra jellemző, csendes környezetben, családi házas lakóingatlanok között, kultúráltan kialakított épületben, gyönyörű, akadálymentesített pihenőparkkal várjuk leendő lakóinkat.
Az otthon nemcsak helyi lakosokat, hanem az ország bármely területén élő időseket vár és fogad, akik rendelkeznek a szükséges gondozási szükséglettel.
A háromszintes épületben több lift található, mozgássérült személyemelő is segíti a közlekedést. Központi részen található az iroda, az orvosi szoba, és az ebédlő. Az otthonban 42 szoba van, melyből 8 férőhelyen átmeneti gondozást, 18 férőhelyen pedig emelt szintű ellátást biztosítunk. 8-10 fős „demens-részlegünk” intenzív gondozást, 24 órás felügyeletet biztosít az itt elhelyezett lakóink számára. Az épületen belüli közösségi tereink is mindenki számára hozzáférhetőek, az idős korosztály igényei, életkori sajátosságai szerint lettek kialakítva. A lakószobák mellett még közös főzőkonyhák és vizesblokkok is találhatóak. 

Az intézmény saját főzőkonyhája 300 adag elkészítésére alkalmas. A házias ízek túlsúlya, a lakók kívánságainak figyelembe vétele a legfőbb erénye konyhánknak. Jelenleg a település idős, rászorult lakóinak is szállítunk ki ebédet, ill. bárki számára menü befizetésére is lehetőség van.